Wat kost het

Nieuwe website

Voor het maken van een website reken ik doorgaans geen eenmalige opstartkosten. We sluiten een jaarlijks onderhoudscontract af dat ik op maat voor je opstel en maandelijks of per kwartaal factureer. Daarbij hoef je dus geen grote eenmalige investering te doen. Voor de hosting van je website besteed ik uit aan een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat je website altijd online bereikbaar blijft.

Meer info

Social media bijwerken

Ook voor het maken van social media uitingen, campagnes en plannen ga ik op maat aan de slag. Afhankelijk van jouw wensen maak ik een voorstel hoe ik voor jou zo effectief mogelijk aan de slag kan.

Meer info

Teksten schrijven

Schrijven of herschrijven van teksten doe ik veelal samen met jou. Afstemming is noodzakelijk. Afhankelijk van jouw wensen maak ik een tijdsinschatting en houd je op de hoogte van de vorderingen.

Meer info