Website bouwen en onderhouden

Een nieuwe website? Goed idee. Verfrissen van je website en daarbij de inhoud (content) van je website elke paar jaar is een aanrader. Ontwikkelingen gaan zo snel dat een upgraden van je website wenselijk maakt. Ook geeft dit je de kans om weer eens met een frisse blik te kijken naar de inhoud die je toont. Is alles nog up to date, moeten er dingen worden aangepast? Hoe ziet je website er op een mobiel of tablet uit? Is je bedrijfsvisie veranderd en moet dit worden doorgevoerd op je website? Daar heb je dan de kans voor.

Ik help je graag. Ik maak je website in WordPress. Dit maakt het mogelijk om op een snelle manier een professionele website te maken met vooraf gemaakte thema’s en plugins. Vrijwel alles kan maar als we iets bedenken wat (nog) niet kan dan laat ik dat programmeren.

Als opdrachtgever krijg jij een login-account om je website zelf bij te houden als je dat wilt. Ook kan ik dat voor je doen natuurlijk.

De hosting van je website (waar de website wordt opgeslagen) besteed ik uit aan een betrouwbare partij die ervoor zorgt dat jouw website altijd beschikbaar is. Zo kan ik ook dit voor jou uit handen nemen.