Wat kan ik voor je doen

In al mijn aandachtsgebieden ben ik flexibel en meestal direct inzetbaar voor ‘spoedjes’ of inhakers. Of je me eenmalig, zo nu en dan of vanuit een onderhoudscontract structureler inhuurt, ik pas me graag aan. Diezelfde flexibiliteit stel ik ook bij mijn opdrachtgevers op prijs.

Ik stel na het akkoord op de offerte een plan van aanpak op waarin ik aangeef wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht om tot het beste resultaat te komen.

Ik werk waar nodig op locatie bij jou als opdrachtgever of op mijn eigen werkplek. Waar nodig log ik natuurlijk ook thuis nog in omdat social media en andere communicatie niet stoppen om 17.00 uur.

Nieuwe website?

Ik help je graag. Ik maak je website in WordPress. Dit maakt het mogelijk om op een snelle manier een professionele website te maken met vooraf gemaakte thema’s en plugins.

Social media bijwerken

Voor de hand liggend wellicht, maar Social Media zijn er om ons heen in vele soorten en smaken. Los van wat je daarvan vindt zul je daarop ook moeten laten zien wat je doet en aanbiedt.

Doodle animatie

Hoewel de kracht van e-mail campagnes flink is afgenomen door aan de ene kant privacy regels en de andere kant opkomst van andere (social) media is het soms gewenst om klanten op deze manier te bereiken.

Teksten schrijven

Je kent dat wel, van die bij elkaar verzamelde teksten op een website, nieuwsbrief of flyer van een bedrijf. Ik krijg daar bepaalde kriebels van en schrijf dan ook al mijn teksten zelf…

Drukwerk

Ik maak drukwerk voor je op en na goedkeuring laat ik het drukken bij een snelle en betrouwbare drukker waarmee ik samenwerk.

E-mail campagnes

Hoewel de kracht van e-mail campagnes flink is afgenomen door aan de ene kant privacy regels en de andere kant opkomst van andere (social) media is het soms gewenst om klanten op deze manier te bereiken.